Villkor

Vi kommer att försöka samla så mycket information som möjligt om fordonet du har förfrågningar om och få foton från säljaren (för dig att inspektera). Detta görs innan vi reser för att avhämta, ordna export-och frakt av fordonet till Göteborg. Denna information kommer i sin tur förmedlas tillbaka till dig för att göra ditt beslut om att köpa eller inte köpa.

Reser för att avhämta ett fordon

Om vi reser för att avhämta ett fordon efter att du har kommit överens om detta, kan vi inte backa ur och avslå från köpet om vi bara upptäcker små fel som säljaren har underlåtit att nämna. Vi kan bara neka ett köp om vi upptäcker allvarliga mekaniska fel eller större korrosion. Om så är fallet, måste du vara medveten om att du kommer att debiteras 400 GBP för resor och tid inom en 300km radie från grevskapet Essex i Storbritannien och 50 GBP för varje 100km därefter.

Jap-City är känt för att ha det bästa ryktet i Sverige när det gäller att hitta och hämta alla typer av bilar ( Amerikanska, Europeiska och Japanska ) i Japan och Storbritannien för export till Sverige. Vi är också det mest konkurrenskraftiga företaget, dessutom erbjuder vi den bästa efterförsäljningsservice.

Säljaren

Säljaren av ett fordon i Storbritannien är i sin fulla rätt att hålla någon handpenning som har placerats för att hålla en bil, om ett avtal av köp är bruten.

I samtliga fall har vi åtagit oss av våra normer och rykte att se till att du kommer att bli 100% nöjd med vår service och ditt köp.

Jap-City sponsrar Skyline Sweden och JapMeet Sweden.